CUKRÁR / CUKRÁRKA
CUKRÁR / CUKRÁRKA
Do našej výrobne na hľadáme šikovnú a spoľahlivú cukrárku alebo cukrára na polovičný pracovný úväzok. Ideálne niekoho, kto má skúsenosť s klasickou česko-slovenskou cukrárinou, vie pracovať s kysnutým cestom a má cit pre poctivú remeselnú prácu. Pozícia je vhodná aj pre skúseného seniora/seniorku, ktorý má chuť ďalej tvoriť a odovzdávať svoje cukrárske skúsenosti.
-
príprava tradičných koláčov, zákuskov a domácej česko-slovenskej cukráriny
práca s kysnutým cestom (buchty, koláče, záviny, šatôčky…)
príprava krémov, plniek, zdobenie a dokončovanie produktov
dodržiavanie receptúr, postupov a štandardov kvality
udržiavanie čistého a organizovaného pracovného prostredia
spolupráca s naším interným cukrárskym tímom
-
stabilnú prácu na polovičný úväzok (20 hodín týždenne)
férovú mzdu podľa skúseností
pracovný čas dohodou — vieme sa prispôsobiť, vhodné aj pre seniorov
ľudský a otvorený prístup — dohody platia, oceňujeme kvalitu a spoľahlivosť
príjemné, pokojné pracovné prostredie v modernej výrobni
priestor priniesť si svoje overené recepty a postupy
-
človeka s praxou v cukrárni alebo pekárni
niekoho, kto ovláda tradičné cukrárske postupy a má cit pre detail
pokojného, spoľahlivého a systematického človeka
skúsenosti s kysnutým cestom sú veľkou výhodou
vek nerozhoduje — ceníme si prax a remeslo
-
50 % zľava vo všetkých našich prevádzkach
možnosť zdieľať svoje skúsenosti a učiť mladších kolegov
stabilné zázemie rastúcej gastro skupiny
dlhodobá spolupráca, ak bude spokojnosť na oboch stranách
-
Zdieľame nadšenie pre gastronómiu s profesionalitou.
Naša spoločnosť Wirtshaus s.r.o. sa za 5 rokov rozrástla na 4 prevádzky, 50-členný tím a z malého projektu sa stala stabilná gastro skupina, ktorá to myslí vážne. Do našej rodiny patria:
bistro Otto!
kaviareň Emil
bistro Ferdinand v Sade Janka Kráľa
Tak ako, JA + TY?
Ak chceš variť kvalitne, pracovať v stabilnom tíme a posúvať svoje remeslo ďalej, ozvi sa nám. Tešíme sa! Svoj životopis s fotografiou posielajte na office.wirtshaus@gmail.com